perjantai 6. helmikuuta 2009

Nyt sit alko ostoslakko :)

...Sen jälkeen kun jo kaikki tilatut ja maksetut on kotiutuneet :)))

Heinikasta innostuin tilaamaan lisäää Disstres Inkin musteita, ja pitkään haaveissa oli myös nuo Spellbindersin ovaaliterät. Mutta tulihan siihen muutakin sit samalla kerättyä huomaamatta ostoskoriin... xDKuvasta puuttuu vielä Cuttlebugin B-varalevyt.

Mutta arvaatkaas mitä :)) Satuin olemaan Heinikan 3000 tilauksen tekijä ! Ihmettelin ku paketti tuli kotiin et nyt on tullut heinille virhe, en ole mielestäni tilannut kuin yhden kukkapaketin, mutta laatikko suorastaan pursusi kukkasia.... Rupesin tarkistamaan tilauslistaa ja meinasin jo soitella heinille, etten ole tilannut...kunnes huomasin että Heini oli kirjoittanut onnittelut 3000. tilauksesta (en kuitenkaa siis itse ole tehnyt 3000 tilausta vaan Heinikan historian 3000. tilaus). Ja tälläinen oli kukkalähetys :)

Kiitos paljon Heini!
Myös Mihannasta kotiutui alkuviikosta tilaus:
Artemio leimasinsetti (ihka ekat kiehkurani)


...Sarah Kayn "Time For Apple Pie"
...Ja Magnolian "Tilda with Key" ja "Tilda with Puppy"

Tarkemmin väritettynä:Eilen kävin kaupungissa työpaikkahaastattelussa, 13 paikkaa auki, 25 haastattelevat, yli 70 hakenut, saas nähdä miten käy... Samalla piti pistäytyä Tiimarissa, aion tehdä kummipojan paketin päälle koristeellisen kääreen, ja oli ostettava vihreää ja mustaa isoa kartonkia. Samalla ostin paketin scräppipaperia ja .... nauhoja xD Myös yhden ruusupaketin ostin korttiaskartelua varten mutta eivät toimi kun on paksu "kanta" jäävät rumasti koholle.
Nuo kapeat nauhat (siniset ja puna/rusk/vihr) sain todella edullisesti, siksi ne hamstrasinkin. Sinisten hinta alunperin 1,90€, nyt 0,50€, ja tuo toinen nauhapaketti norm. 3,90€, nyt 1,10 €. Näiden lisäksi ostin Tiimarista puisen "pidikkeen", eli telineen jossa voin kuvata kortit. Se näkynyy seuraavissa korteissa :) . Hinta 1,90€.

8 kommenttia:

 1. Oih, tuollaisia kiekuraleimasimista olen haaveillut. Tilasin itselleni pari leikkuria ja kukkia ja hinnaksi tuli 41e ja mies heti mainitsi siitä että onpa kallista harrastusta. Eli saan unohtaa leimasinostokseni. Minähän käytän noita värityskuvia korttien kuvaksi (tai 3d). Himo mullekin on tullut korttien teosta.

  Ja onnea voitostasi! Ihana oli varmasti saada moinen ylläri!

  VastaaPoista
 2. Mitenkäs ne miehen harrastukset... :D
  Meillä ainakin milloin ilmestyy porakonetta, milloin mitäkin...monia niistä vois lainata ystävältä silloin ku tarvii... Tällä hetkellä traktoriin ostoslistalla 500 euron klapikone... Toisilla naisilla saattaa mennä kampaajalle kuussa 30 euroo...ite en käy ku kerran vuodessa varmaa... samoin vaateostokset olen jättänyt väliin, mieluummin ostelen näitä :)))

  Jokaisella on tietenkin oma tilanne, mutta itse teen näin :)

  Ja esim nuo cuttlebug jututhan ja leimasimet kertää ikuisuuden oikein käytettyinä...

  VastaaPoista
 3. Oijoi kui herkkuja ostoksia!
  Onnea työnhakuun!

  VastaaPoista
 4. Oletpa sinä oikein herkutellut nettikaupoissa ja ihania kaikkia,minulla ei ole noista yhtäkään jaa ompas tuo ompputyttö,muita ei!Minä olen nyt vähän niinkuin lakossa,pakosta!!

  VastaaPoista
 5. Nyt tullut tilattuu askartelutarvikkeita yli puolen vuoden ostoslakon jälkeen :))

  Lakko tosin ei ollut suunniteltu mut niin kävi työkuvioiden vuoksi.

  VastaaPoista
 6. Minä olen tuon tyyppisiä kukkia käyttänyt sillälailla, että olen saksilla nippassu sen muovin sieltä kukan takaa pois.

  Kivoja ostoksia olet tehnyt!

  VastaaPoista
 7. Mulla menikin jo kokeiluun tänään aiemmin; katkaisin kokonaan sen vihreen osan, niin että niistä kukan kerroksista tuli irtonaisia, sen jälkeen kokosin kuin minkä tahansa korttiaskartelukukkasen uusiks GlueDotseilla, toimii :)

  Mutta silti kukka hieman kyllä turhan korkea kerroksineen, taidan käyttää kuitenkin lahjojen paketointiin jne

  VastaaPoista
 8. Voi kuinka ihania ostoksia!! Minäkin erehdyin ostamaan Tiimarista noita kukkia ja leikkasin niistä sen muovisen kannan pois, mutta silti ne on liian korkeita.
  Jäin uteliaaksi (=kaipaamaan kuvaa) millainen siitä kummipojan paketista tuli? :)

  VastaaPoista