maanantai 2. helmikuuta 2009

Kippis! Onnittelukortti miehelle

Olen älyttömän kriittinen omille korteilleni... Rakastan itse tosi paljon Magnolian leimasimia, joita aika lailla onkin, mutta olen muutamien tuttujen kuullut pitävän magnolia korttejani lähinnä lapsille suunnattuina kortteina. Aina jos joku tuttu kysyy kortteja niin tuleekin automaattisesti tarjottua 3Dkortteja tms. Oiskohan se tuo näitten hahmojen muumimainen pää syynä? Noh, tätä leimasinta minä kuitenkin pidän ihan aikuiselle miehelle suunnattuna, ja miehen kaveri täyttää 40 vuotta tässä kuussa, niin todennäköisesti hän tämän saa :)


Oikeastihan tämä leimasin taitaa olla joku uudenvuodenmalli, mutta itse pidän tätä parhaana miesten onnitteluun tarkoitettuna Magnolian kuvista. Keväällä aion tälle istuttaa vielä ylioppilaslakin päähän. Magnoliallahan on oma yo-lakki leimasin, mutta sitä ei enää näy missää myynnissä, joten pyysin Finnstamperin Sarilta että tekisi yo-lakki leimasimen, joka sopisi useiden eri leimasinhahmojen päähän. Sarin kanssa suunniteltiin sitten että se olisi noin 2,5 cm leveä. Ja siis en pyytänyt mitään "yksityistä" leimasinmallia vaan ihan kaikille myytäväks tarkotettua. Sari sitä puuhailee nyt, lupasi ilmoitella ku valmis :)
Olen muuten väritellyt tätä kuvaa juhlavammaksikin, eli mustat suorat housut jalkaan ja mustat kiiltävät kengät.
Kortissa kaikki taustapaperit taas samasta lehtiöstä, väreinä AquaTonet, krakassa, laseissa ja housun punteissa koholakkaa (Glossy Accents)
Tälläistä tällä kertaa, hyvää alkanutta helmikuuta ja alkanutta viikkoa kaikille :)

3 kommenttia: