maanantai 9. helmikuuta 2009

Ammuuu :)

Tämä leimasin oli minulla kateissa monta kuukautta, viimein viime viikolla sen löysin -käsilaukustani joka ei nyt käytössä! Kyllä olen tätä etsinytkin kissoin ja koirien kanssa. Ja heti kortiksi, on tää niin mainio kuva :)

Vauhdikasta viikon alkua kaikille!

6 kommenttia:

 1. Aivan ihana! Kaiken kruunaa tuo kukka ja Circle it leimasin :). Vauhdikasta viikon alkua sinullekin!

  VastaaPoista
 2. Ihanan pirteä kortti! Kiva että leimasin löytyi, niillä on omituinen tapa hävitä aina jonnekin...

  Minulla tosiaan rupeaa h-hetki lähestymään. Kahden viikon päästä pitäisi olla käärö sylissä, mutta eihän näistä koskaan tiedä! Olo rupeaa jo olemaan melko tukala : )

  VastaaPoista
 3. Ja karsee on tuska kun tietää että leimasin on kateissa... Käänsin koko kämpän ympäri aiemmin tätä ehtiessäni... No tää oli ollut mukana reissussa +paprua+värit+muste...ne olin ottanu pois mut tää oli sivutaskussa...

  VastaaPoista
 4. Kiitos ystävänpäiväkortista! Ihana oli! En itse lähettänyt tänä vuonna kenellekään, jotenkin tämä selkä sai mut unohtamaan koko päivän, mutta tässä tulee toivotukset samalla: Hyvää ystävänpäivää sinullekin!!

  T:Rautaneito

  VastaaPoista
 5. Kyllä ne menee samalla lailla näinkin :)
  Itseltäni jäi viime jouluna joulukortit laittamatta...

  VastaaPoista
 6. Kiitti Hintriikka! En muista mistä olen tilannut,vuosi sitten,ennen tätä leimailuhuumaa,tilasin kaikista mahdollisista nettikaupoista!!:) Valmistaja taitaa olla TBZ
  Minulta jotain voisi löytyä ,kun ei enää niin kamalasti 3d kiinnosta,mutta tuota arkkia ei ole enää!! Minuun voi aina ottaa yhteyttä!!:))

  VastaaPoista