perjantai 30. tammikuuta 2009

Kummipoika 5v

Kummipoikani täytti kuun alussa 5 vuotta, mutta synttäreitä juhlitaan lähiaikoina. Korttia en tehnyt varsinaiseksi synttäriksi, kun ajattelin että on kiva antaa ihan henk.kohtaisesti :)
Minni75:n blogissa olen ihastellut viime aikoina moneen otteeseen hänen tekemiään helistinkortteja, ja sellaistahan piti heti kokeila kun sai tarvikkeita haalittua kotiin. Varsinkin kun Miijja on tehnyt StampARTic:iin (skandinavialainen nettilehti korttiaskartelijoille) todella selkeän ohjeen helistinkortin teosta.


Leimasimena taustalla Penny Blackin "Jump for You". Helistimenä sisällä The Robin's Nest helmikoristeita. Piirtoheitinkalvoa ei kotosalla äkkiseltää ole, joten kalvo otettu Petaloon kukkien rasiasta ...kalvoa isältä tulossa isältä lisää xDAjattelin heti kun aloin suunnittelemaan helistinkorttia, että tää sammakko on mainio, kun se on siinä kuvassa niinku hyppäämässä. Ja nuo lasihelmet muistuttaa ihan vesipisaroita, eli sammakko hyppää lammikosta :) ... Ihanaa helinää myös pitävät nuo koristeet.
Minulta ei kotoa löytynyt mitään kohotarraa. Kaupunkireissulta ostin ikkunatiivistettä, jossa toisella puolella jo teippi. Jaoin sen kahteen osaan, ja toisellekin puolelle 2puoleista teippiä. Se on nyt vasta kokeiluvaiheessa toisessa kortissa, mutta tähän korttiin käytin korkeimpia 3D tarrapaloja vieri viereen ladottuina, kulmat tarkkaan laitettuna. Hyvin toimii! Ja ovat tiukasti kiinni.


Viitonen leikattu Cuttlebugilla Hippie-stansseilla ja kiinnitetty Xyron 250 avulla. Lisäksi koristeina nauhoja (oranssi tiimarista, vihree-valkoraidalliset mitä lie) ja KC Rhinestones timanttitarroja.


3 kommenttia:

  1. Kivan pirteä. Nuo Robin's Nestit sopivat tähän loistavasti

    VastaaPoista
  2. Ihana kortti. Varmaan pienelle pojalle mieleinen :)

    VastaaPoista
  3. Minäkin pidän tästä! Olet nähnyt taas tosi paljon vaivaa.

    VastaaPoista