sunnuntai 25. tammikuuta 2009

HooHoo There... hyvää ystävänpäivää :)

Tästä tuli aivan ihana :) ..vaikka omakehu haisee... mut ihastuin tähän korttiin heti. Tai itse asiassa tuo ihana pöllöpari on kummitellut mielessäni siitä saakka kun sitä kaupoissa olen nähnyt, mutta vasta tässä kuussa sen hommasin ja posti toi sen loppuviikosta. Ajattelin heti kun tän leimasimen siis näin että Glossy Accentsilla tulee varmaan ihanat pöllösilmät...
Kuva väritetty taustaa lukuun ottamatta AquaToneilla, mutta tausta Distress Inkillä. Reunaan puolestaan pyyhkäisty väriä "kissansilmällä".
Papereita en enää muista mikä mistäkin... Isot varastot niin jo unohtaa.
Ja vielä lähikuvaa pöllöjen silmistä, joita kohottelin moneen otteeseen Glossy Accentsilla... ainakin 4-5 kerrosta, jokaisen välissä kuivatus.

Mitäs tuumaat?

3 kommenttia:

 1. Tämä kortti vetää kyllä ihan sanattomaksi, on se vaan niin upea! Mielettömän hyvät noi silmät:) Tässä taas muistutus, että Glossy Accents on tosi monikäyttöinen koholakka:)
  Väritystaitosi on huippuhienoa ja tarkkaa työtä, TYKKÄÄN!

  VastaaPoista
 2. Aivan ihana kortti! :)
  Olen katsellut korttejasi useampana päivänä ja nämä innoittivat minutkin hankkimaan ihan uudenlaisia korttitarvikkeita.
  Kerrassaan upeita kortteja! <3

  VastaaPoista
 3. Kiitoksia :) Askartelutarvikkeita löytyy todellasin "sen seitsemää" sorttia, itse olen eniten innostunut papereista, leimasimista ja leikkureista. Toisten blogeissa ja askartelukaupoissa ihastelee aina kaikkee kivaa ja tulee aina mieli hommata itsekin uutta. Nyt olen panostanut "kestäviin" ja monipuolisiin tarvikkeisiin, eli leikkureihin stansseihin mm mitkä kestää pitkään.

  VastaaPoista