lauantai 24. tammikuuta 2009

Craftica Scrapbooking Challense #1

Osallistun tällä, ihka ensimmäiselläni skräppisivullani Craftican Scrapbooking Challenge-haasteeseen, joka myöskin on ihka ensimmäinen.
Aihe haasteessa vapaa, mutta valmiin mallipohjan mukaan.
Otin itse aiheeksi lapsuuden ihanat kesäpäivät rannalla , kuvia vuosikymmenten takaa.
Klikkaa kuvia, niin aukeavat isommaksi :)Taustan vihreä paperi on muistaakseni Bazzil Basicsin "Apple Crush -smoothies", kuvien taustalla olevat siniset ja valkoiset paperit ovat DCWV:n "the jewel colored cardstock stack" 12x12 paperilehtiöstä, samoin iso sininen ympyrä. Pilkullisen ympyrän paperi mulle mysteeri, ei enää muista :) . Kukat Reprintin paperikukkasia, siniset helmet eilen postissa tulleita TRN Dew Dropseja. Laiturilla istuva tyttö kohotettu irti pohjasta 3D tarratyynyillä.


Kirjaimet leikattu taas Cuttlebugilla Hippies-aakkosstansseilla ja kiinnitetty pohjaan Xyron 250 avulla.


Kiehkura leikattu taas samalla Sizzixin Bigz stanssilla kuin korteissakin.Mitähän tuossa miettinen...huomaa barbi ottaa aurinkoa selän takana :DRuno sivun alalaidassa:

Tyttö istuu laiturilla, katsoo kaunista järven pintaa.
Pienet sadepisarat tanssivat ulapalla kilpaa.
Kaukaa kuuluu huuto joutsenten, on sade lakannut aamuinen.
Uittaa varpaita vedessä, nauttii auringon lämmöstä.
Kesä, se on nyt tässä!Runo otettu Positiivarien värssypankista.

6 kommenttia:

 1. Vielä minä itse :)

  Unohdin sanoa että molemmat kuvat on ensin skannattu koneelle, tarkennettu, rajattu, väriä ja valotusta hieman säädetty, sillä kuvat on sen aikasia, 70 luvun lopun kymppikuvia. Ja sitten tulostettu.

  VastaaPoista
 2. Vastaus kysymykseesi löytyy blogissani:) Laitehan on kuin tehty sinun tarpeisiin, kerran skräppäilet:)

  VastaaPoista
 3. Ei uskoisi ensimmäiseksi skräppisivuksi tätä, on nimittäin hieno :) Onko sinulla mustesuihkutulostin vai värilaser? Itsekin olen välillä tulostanut mustesuihkarillani, mutta kovasti olen pohtinut, kuinka kauan väri kestää *rapsuttaa päätään*. Minäkin olen tainnut joskus ottaa barbien kanssa aurinkoa ;)

  VastaaPoista
 4. Hmmm...ei oo tietoo ...vielä... Siis tulostin on mustesuihkutulostin, mutta tuosta värinkestosta... Mutta nuo alkuperäset kuvat alko olla siin kunnossa et oli "pelastettava", ovat siis 70 luvun lopusta ja monet menneet jo huonoks, noitaki piti hieman muokata.. Toivottavasti kestävät... Jos jollain tietoa itse tulostettavien kuvien kestosta kertoisitko :) Vai pitäskö tilata paperikuvat liikkeestä... Mut ku inspiraatio..kaikkii ei viittis teettää, mutta eeltä käsin ei tiiä mistä innostuu, ja kun inspis iskee se ei oottele... :D

  VastaaPoista
 5. Tosi hieno sivu, ei uskoisi ensimmäiseksi! Ihanat värit ja kesäinen tunnelma.

  VastaaPoista
 6. Oisko runsaalla korttiaskartelulla osuutta asiassa :) Kiitos

  VastaaPoista