tiistai 18. elokuuta 2009

Askartelupajan "remppa" :)

Alkukesästä jo aloittelin järjestelemään itselleni omaa askartelunurkkausta. Aiemmin askartelupisteeni vei puolet olohuoneen pitkästä seinästä , missä iso työpöytä ja kaikenlaista säilytyssälää pahvilaatikoista pikkulipastoihin. Myöskin kaikki levisi aina sohville niin että kukaa mihkää mahtunut istumaan... No onneks maalla kaikki vieraat jääkin istuu tuvan puolelle ja isännälle oli telkun katteluu varten oma nojatuoli :D
No sit mulla älähti mieleen että hitsi mie jaan olohuoneen kahtia kirjahyllyllä joka oli aiemmin huoneen perällä seinällä. No sen toteutinkin pian mutta sen jälkeen askartelukamppeet on ollu hujan hajan ja kaikki muukin kun jouduin purkamaan kirjahyllystä kaiken. Ja kun kesällä halutti olla ulkona niin vasta viime viikolla otin itteeni niskasta kiinni ja laitoin kirjahyllyn järjestykseen sekä askartelunurkan. Viikonloppuna omaan komerooni siirsin navetalta käyttämättönä olleen hyllykön, ja se on nyt työpöytäni oikealla puolella.
 1. Ylimmälle hyllylle sijoitan askarteluaiheiset kirjat ja lehdet (lehtiä vino pino puuttuu vielä kuvasta, samoin muutamia kirjoja)

Seuraavalla hyllylle tuli tärkeimmät tilaa vievät työkaluni: Cuttlebug, Xyron, Fastenater ja leikkurit.Seuraavalla hyllyllä on osa leimasimistani (nyt tuo kirkkaan laatikon leimasimet tosin alkaa olla samallalailla kansioissa kuten magnoliat tossa violetissa kansiossa ja tekstit pienemmässä) ja kirkkaassa esitekansiossa 3D-kuvat.
Ritilähyllyllä väritysvälineet: Promarkerit ja Copicit sinisessä boksissa, Winsor & Newtonit, Derwentin AquaTone- ja Watercolour-setit , sekä öljyväriliidut.


Toiseksi alimmallla hyllyllä vasemmalla Cuttiksen levyt, laatikossa kaikki stanssit, kohokuviointitaskut jne (stanssit cd-koteloissa) ja korissa sekalaisia paperiarkkeja/paloja.
Alimmalla hyllyllä peppupyyhkeet ja sen alla olevassa laatikossa korttipohjat, kirjekuoret ja cd:t. Keltasessa laatikossa kanssa papereita.Jatketaan huomenna enemmän askartelupisteen esittelyä :D
3 kommenttia:

 1. Ensinnäkin, aivan mielettömän upeita kortteja sulla! Värit harmonisia ja tyylikkäitä, olen tosi iloinen että löysin tänne :)
  Ja nurkkauksesi näyttää kivalta, uteliaana seuraan, itsekkin saamassa omaani viiiiiiiiiiimein kuntoon :)

  VastaaPoista
 2. Samoin, ihania kortteja, kävin pitkästä aikaa katsomassa. Mielenkiinnolla seuraan sisustus-järjestelyäsi, yritän itsekin laitella askartelutavaroitani järkevään malliin;-))m

  VastaaPoista
 3. Mulla kans on suunnitteilla isompi askarteluhuone. Nyt mä oon ahtautunut n. 4 neliön tilaan, jossa on pitkä pöytä, mutta ei mahdu oikein askartelee mitään. Mankeli+lipasto ja toinenkin lipasto. Et mulla on TOSI VÄHÄN TILAA näille omille tavaroille. Kiva seurata mitä vinkkejä mä löydän sultakin. Eka oli ainakin toi hyllyn alla oleva matala "kori".
  Kiitos, ideasta !

  VastaaPoista