lauantai 29. elokuuta 2009

Askartelupajan remppa #2

Tässä jo aiemmin kerroin askartelupajani "remontista" ja oli jo muutamia kuvia, mutta lupailin lisääkin kuvia. No tässä niitä nyt on :)
Eli jaoin olohuoneen kirjahyllyllä kahtia, isompi on toki olohuoneen puoli, mutta askartelupaja on noin 160 cm leveä (pöydän leveys) ja nelisen metriä pitkä. Ja tässä kuvaa kun olkkarin puolelta kattoo (vanha pakastin vielä tuossa oikeassa reunassa, lähtee näinä päivinä)

Eli oikealle kädelle pöydän luota osuu tärkeimpien tarvikkeiden hyllykkö, josta silloin viimeksi jo tarkempia kuvia. Hieman sen jälkeen vielä järjestys muuttui, ezmounted leimasimet on kansioissa, osa papereista tuli hyllylle pöydän päälle, korutarvikkeet puolestaan pitkään hyllyyn jne... Hyllyn päällä muuten oranssisseissa bokseissa isommassa iso osa kukista, pienemmässä leveät nauhat. Kapeat nauhat näkyy tuolla nurkassa tulostimen päällä. Eli nauhat pujoteltu niiden nauhapussien tapaan punotun korin raoista ulos.


Tässä nyt minun lempparini askartelupajassani, Lidlistä ostettu työkaluseinä.... isäni sen miehelleni osti mutta minä nappasinkin itelleni ;)
Tässä vasta koukkujen laitto aluillaan, olen laittanut tähän kaikki stanssini (12 sarjaa) , avatut teippirullat, liimatäplärullat, kaikki sakset jne... Kaikki stanssit kivasti avoinna kokeiltavaksi, aiemmin cd-koteloissa ja tuli vaan muutamia käytettyy ku muka vaivalloista... :D
Ja ainiin , ruuvasin tän porakoneella ihan ite seinään :)


Tässä sitten pöydän vasemmalta laidalta, se osa joka jää kirjahyllyn taa piiloon. Eli tein vanhasta tv-tasosta lisähyllykön pöydälle, pyörät vaan alta pois.
Tässä eniten käytetyt paperit, isot paperit tuolla ylhäällä kotelossa, alatasolla kaikki 6x6 paperikot (ja muut pienet koot) ja valmiiks leikeltyjä paperiloita laatikoissa.Ylemmällä hyllyllä tilpehöörikori, haaraniitti yms rasiat ja sitten kaikki leimailupaperit. Ylätasolta vielä tuo kotelopino siivoomatta, siellä sitten lähinnä vanhojen laskujen lisäksi sellofaanipussit, ääriviivatarrat, ja mitä lie. päällimäisenä lähtevä posti :D

Pienet askartelut tulee tehtyy tietsikkaa siirtämättä,mut sit ku kova into niin alustat eteen ja tietsikka seinään kii.

1 kommentti: