sunnuntai 5. huhtikuuta 2009

Tämän päivän näpertely....

Kun näin tämän vinkin Maijulla pari viikkoo sitten tekstileimasinten säilytykseen höpisin että säilyyhän ne kuten ennenkin... No joo, helppohan se on leukojaan louskuttaa ku ei ollu kokemusta ku n.20 tekstileimasimesta. No viikollakun tuli nää Unicorn-Stempelin tekstit, kaksi arkillista (34A ja 31A) niin kiireen vilkkaa tänään aloin tekemään samanlaista vihkosta ...Kiitos hyvästä ideasta Maiju!


Ensi viikolla tulee jatkumaan vihkosten teot, NSS:n tekstileimasimet tulossa Heinikasta
On tää kyllä tosi kätevä :)
Kannet vielä meinasin tehdä niin on kivempi :)

3 kommenttia:

  1. Mä bongasin kanssa ton samaisen vihjeen Maijun blogista, varsin fiksu on! Ja eipä tarvitse Bind-It-All:ia omistaa, että tämän kansion tekeminen onnistuu:) Näyttäis, että olet reijittänyt laminoidut sivut ja kiinnitystapana nauharusetit, näinköhän on? Itse en omista ed. mainittua vehjettä (Maiju tosin lupasi lainata), mutta ajattelin tehdä reijitykset ja ostaa kiinnitykseen joko sarana-tai avainrenkaat, uskon, että homma toimis niinkin:)

    VastaaPoista
  2. Idea näyttää tosi hyvältä!

    VastaaPoista
  3. Hieno on... Kyllä niitä leimasimia vaan alkaa kertyä... kun koko ajan tullee uusia ja uusia... Alkuun kun on vähemmän on säilytykset helpompaa... lopulta tulee vaikeus kun on niin paljon :)

    VastaaPoista