sunnuntai 22. maaliskuuta 2009

Pikku karhu posteljooni

Tästä kortista tuli ihana, en voi muuta sanoa vaikka itteä ei pitäis kehua....
Tämäkin leimasin on uuden uutukainen, perjantaina saapuneita. Eilen sitten rupesin tekemään korttia, ja tein parit väritysharjoitukset, ja tämä on nyt sit vaihteeks väritetty öljypasteillella hajuttoman tärpätin ja stumppien avulla.

Minulta ei löytynytkään mitään perunonnittelutekstiä ihan vaan suoraa kirjotettuna, joitain finnstamperin erikoistekstejä kyllä (Kaste, rippi jne), ja kaikki muut mulla Circle It leimasimia. Pyöreä ei kuitenkaan mielestäni sopinu tähän, joten ruvettiinpa näpertämään: Circle-It Onnenhetkiä leimasimesta peittelin kaiken muun paitsi tuon sanan kaksipuoleisella teipillä. Annoin toisella puolella olla myös sen paperin. Sen jälkeen leimasimesta otin normaalisti musteen, teipit pois ja avot, tuollaista tuli. Toinen vaihtoehtohan olisi ollut yrittää saada muste vaan siihe tekstikohtaan osumaan mut tää tuntu iisimmälle :)
Mutta tähän korttiin mie ihastuin hirveesti! Mitäs sinä sanot?


7 kommenttia:

 1. Tykkään! :D

  Tuota teippausideaa pitää kyllä itekkin käyttää joskus.

  VastaaPoista
 2. Lahden pörssistä (saman tyylinen kuin Tarjoustalo) ostin ne kuviopiparisakset =)
  6 eurolla sai setin erilaisia ja on tosi hyviä saksia =)

  VastaaPoista
 3. Ihana kortti, mä olen vaan saksinut tuon tekstin neliöksi, mutta voisin noinkin kokeilla, kiva;-))m

  VastaaPoista
 4. Ei ihme että ihastuit,minäkin ihastuin!!Samalla tavalla olen tehnyt tuon tekstin kanssa,kuin Mervi, saksinut liiat pois! Kiva tapa tuokin,pitää kokeilla!

  VastaaPoista
 5. No ensin miekin meinasin vaan leikellä liiat pois mut halusin tuota tyhjää ympärille kans, ettei tuu sellanen pieni siit... Hyvin toimii näinkin (tosin omat sormet mustaantu irrottaessa musteisia 2puoleisia teippipaloja mut siihenki autto peppupyyhkeet... xD)

  VastaaPoista
 6. Tosi hyvä idea,tää on kyllä kiva kun saa uusii ideoita ja neuvoja miten voi tehdä erillailla.

  VastaaPoista
 7. Ihana kortti ja hyvä idea tuo teippi, täytyykin kokeilla.

  VastaaPoista