sunnuntai 1. maaliskuuta 2009

Kierrätyskortti :)

Yritinpä minäkin onneani Heinikan DT korttitiimiin, monen muun lailla, ja tässä sitä varten tehty uusi kortti, jonka ohjeena oli:
"Toinen on työ jossa käyttämiesi perinteisten askartelumateriaalien lisäksi olet pystynyt hyödyntämään ns. "ei perinteistä" materiaalia innovatiivisella tavalla /tuunaten."
Yhteensähän oli lähetettävä kuva 4 kortista, jokaiselle omat kriteerit.


Mutta siis tähän kierrätyskorttiin...


Materiaaleina kortissa mm:
Eli iso retrokukka on leikattu riisipaketista, pienempi sen keskellä rikkinäisen vanhan kirjan sivusta. Vihreät lehdet murattiköynnöksestä (ei aito).


Tekniikkahan helistinkortti, tosin tää ei hirveesti helise, koska sisällä "multaa". Sen verran poiketen helistinkorttien tekniikasta, tuo "multa" on kahde kalvon välissä, eli ennen koristepaperiin teippaamista teipattu kalvoon, ja sitten paperiin. Tuo alempi kalvo Priman kukkapaketista, ylempi piirtoheitinkalvoa.

Ja arvatkaas mitä tuo multa on? Väärin, se ei ole multaa.... vaan....

...KAHVIA!

Leimasin on hÄnglar & stÄnglarin, jonka huusin toisen H&S:n ohella Huuto.netistä. Kuva väritettu AquaToneilla.

7 kommenttia:

 1. Unohdin mainita; tuota korppupakettiakin oli tarkoitus käyttää kukkiin, mutta pahvi olikin niin paksua etten uskaltanut käyttää.

  VastaaPoista
 2. Aika mainio idea tuo "helistin-systeemi", en ole aiemmin kuullutkaan. Ja äärettömän hyvin passaa juuri tuo leimasin kuva tuohon! Aivan upea kortti (niinkuin on kaikki muutkin)

  VastaaPoista
 3. Sinähän olet ahkerana ollut! Ja kaikki niin hienoja! Helistin korttia en ole yrittänytkään tehdä,mutta vielä joskus!!

  VastaaPoista
 4. Kiitoksia :)

  Heli: kurkkases tuonne aiemmin postaamaani juttuun, sieltä löytyy linkit helistinkortin ohjeeseen yms.

  http://askartelupaja.blogspot.com/2009/01/kummipoika-5v.html

  VastaaPoista
 5. Hyvin hoksattu tuo kahvi tuonne sisälle! Enpä ihan heti tajunnut mitä siellä on =) Hienoja kortteja muutenkin olet taas tehnyt.

  VastaaPoista
 6. Ensimmäistä kertaa taisin blogiisi löytää. Ihania kortteja. Tämä on aivan mainio kaikkine materiaaleineen. Tykkään kovasti.

  VastaaPoista
 7. Sinullapa on paljon hyviä ideoita ja kauniita kortteja kosolti! Tämä kortti oli kyllä todella mainio ja hyvä idis tuo kahvin käyttö - sopii vallan upeasti tähän!

  VastaaPoista